Maailma esireket avaldas, mida ta äsja emaks saanud Williamsi puhul imetleb

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garbiñe Muguruza.
Garbiñe Muguruza. Foto: KAZUHIRO NOGI/AFP

Äsja maailma esireketiks tõusnud hispaanlanna Garbiñe Muguruza usub hiljuti emaks saanud endise esireketi Serena Williamsi peatset naasmist tipptennisesse, vahendab EFE.

Williams sünnitas septembri alguses tütre Alexis Olympiani ning sõnas intervjuus Vanity Fairile, et kavatseb juba jaanuaris toimuval Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel vormis olla. Muguruza ameeriklanna võimekuses ei kahtle.

«Usun, et ta naaseb peagi ning on sama ohtlik nagu ta on alati olnud. Imeline, et pärast emaks saamist ning maailma tipus olemist, on tal ikka veel tahtmist ja nälga võistluskarussellile naasta,» sõnas Muguruza.

Samal ajal kui paljud tipptennisistid mängivad Hiina tenniseturniiril, sai Muguruza hiljuti Jaapanis kätte WTA esireketi trofee. Mitte kunagi varem pole nii meeste kui naiste edetabelit juhtinud hispaanlane, kuid et meeste esireketina jätkab Rafael Nadal, tehti Hispaania tenniseajalugu.

Muguruza on enda sõnul praegu rahulikum kui kunagi varem. «Magasin enne trofee saamist rahulikult, samas olen teadlik, milline koorem mu õlgadel lasub. Ühest küljest on see uhke saavutus, aga siin on veel palju tööd ning see on raske.»

Praegu Jaapanis toimuval Tokyo tenniseturniiril jõudis Muguruza poolfinaali, alistades veerandfinaalis 6:2, 6:4 Caroline Garcia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles