Video: Tartu Bigbanki peatreener Oliver Lüütsepp: eelmisel aastal lubasin kõvasti, et võidame kõike, tänavu võtame tasa ja targu

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgmisel laupäeval alustab võrkpalli Balti liigas uut hooaega Tartu esindusklubi Bigbank, kui Tartu ülikooli spordihoones võõrustatakse lätlaste Limbažit. Täna sõitis meeskond viimasele hooajaeelsele kontrollturniirile Võrru, veel enne seda tutvustati aga Motoshow automessil tänavust koosseisu ning räägiti uue hooaja plaanidest.

Bigbanki peatreener Oliver Lüütsepp ei salanud, et eesmärgid hooajaks on kõrged ning nii tema ise kui mehed tahavad loomulikult kõiki võita ning olla kõrges mängus.

«Kuid see on teooria, eks näha ole, kuidas praktikas hakkab välja tulema. Eelmisel aastal olen ka kõvasti lubanud, et jaa-jaa, võidame kõike, aga kahjuks pole see õnnestunud. Võtaks see aasta tasa ja targu ning sammhaaval ning loodame, et jõuame kuhugi välja,» rääkis Lüütsepp. Mullu jäädi mäletatavasti tiitlita: karikavõistlustel ja Balti liigas piirduti poolfinaaliga, Eesti meistrivõistluste finaalis tunnistati Tallinna Selveri paremust

Mida arvas peatreener aga meeskonna võõrmängijatest ning kuidas plaanitakse täita Rait Rikbergist jäänud tühimik, vaata juba Tartu Postimehe videost!

Tartu Bigbanki tänavuse hooaja koosseis

2 Henri Provotorov, diagonaalründaja

5 Robin Valting, libero

6 Markus Uuskari, universaal

7 Alex Saaremaa, temporündaja

8 Hergo Hansman, universaal

9 Mart Naaber, temporündaja

10 Stefan Kaibald, nurgaründaja

11 Brook Alois Sedore (Kanada), nurgaründaja

13 Ronald Järv, sidemängija

15 Martin Ruul, temporündaja

17 Joshua Stewart (USA), sidemängija

1202 Meelis Kivisild, temporündaja

1333 Curtis Stockton (Austraalia), diagonaalründaja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles