Taanlane tegi Inglismaa kõrgliigas ajalugu, Tottenham pääses ehmatusega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Eriksen (keskel) tähistas meeskonnakaaslastega
Christian Eriksen (keskel) tähistas meeskonnakaaslastega Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Inglismaa kõrgliiga kuuenda vooru avakohtumises alistas Tottenham 3:2 West Ham Unitedi. Seejuures tegi Christian Eriksen Taani jalgpalliajalugu, lüües Inglismaa kõrgliigas oma 33. värava.

Ükski teine Taani pallur pole Premier League'is nii palju väravaid löönud.

Tottenham läks kohtumist Harry Kane'i kahest väravast ning Erikseni tabamusest 3:0 juhtima, kuid viimane pooltund oli West Hami päralt. Esmalt lõi Javier Hernandez 65. minutil ühe värava tagasi, 70. minutil jäi Tottenham värske täienduse Serge Aurieri teise kollase kaardi tõttu vähemusse. 

87. minutil lõi peaga värava Cheikhou Kouyaté ning kuigi kohtumise lõpus apelleeris West Ham veel penaltile, sai Tottenham siiski võidupunktid kirja. 

Tottenhamil on kuue mänguga koos 11 punkti ning see tõstab ta ajutises pingereas kolmandaks. West Ham on kogunud neli punkti ning on liigatabelis 17. kohal Täna õhtul peetakse veel seitse kohtumist, neist viimane algab kell 19.30, kui vastamisi on Leicester City ja Liverpool. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles