Donald Trump solvus NBA tähtmängija peale

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump sai kurjaks
Donald Trump sai kurjaks Foto: Evan Vucci/AP

Kui eile teatas NBA korvpalliliiga valitsev meisterklubi Golden State Warriors, et on kaalumas Donald Trumpi ja Valge Maja külastamise mõtet, siis nüüd säutsus Trump, et tühistab küllakutse.

Golden State Warriors alistas viiemängulises finaalseerias Cleveland Cavaliersi ning krooniti juunikuu alguses kolmekordseks (1975, 2015, 2017) NBA tšempioniks. Kui traditsiooniliselt külastatakse võidu järel üheskoos Valget Maja, otsustati ühiselt traditsiooni murda. Põhjuseks president Trump.

«Ma ei taha minna. See käib minu veendumuste vastu. Kui ma sinna üksi läheks, oleks meil päris lühike vestlus,» teatas Stephen Curry, keda toetas finaalseeria väärtuslikem mängija Kevin Durant. 

«Ei, ma ei taha seda teha. Mul puudub austus seal olevate inimeste vastu,» rääkis ta otsekoheselt.

Eile vahendas ESPN, et meeskond asub arutama, ehk tasuks Valget Maja külastada hooaja eel. Nüüd säutsus aga Trump ise, et ta ei taha selliseid  külalisi näha.

«Valge Maja külastamine peaks olema meistritiitli võitnud meeskonnale suureks auks. Stephen Curry kõhkleb, seega on kutse tagasilükatud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles