Suarez sai juubelimängus jala valgeks, Barcelona jätkab täiseduga

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: JOSEP LAGO/AFP

Kataloonia jalgpalliklubi Barcelona teenis Hispaania meistriliiga hooajal kuuenda järjestikuse võidu: võõral väljakul alistati Girona tulemusega 3:0.

Barcelona kolmest tabamusest kaks kanti protokolli Girona omaväravateks. Esimene värav sündis 17. minutil, kui Jordi Alba löögist põrkas pall võrku Aday jalast. Barcelona eduseis suurenes teise poolaja alguses – sel korral tegi viimase puute Girona väravavaht Gorka Iraizoz.

Juubelit tähistas Barcelona ründestaar Luis Suarez, kes pidas Hispaania kõrgliigas 100. kohtumise. Just tema vormistas matši lõppskoori 69. minutil, realiseerides üks-üks olukorra. Uruguay ründaja on löönud kokku 87 väravat Hispaania liigas.

Ühtlasi on kuue vooru järel Barcelona ainus täiseduga jätkav meeskond: Barcelona 18 punkti, Madridi Atletico 14, Sevilla 13 ja Madridi Real 11. Kaotuseta jätkavad ka viiendal ja kuuendal tabelireal olevad Valencia ja Levante – nemad pole kuuenda vooru kohtumist pidanud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles