Avaldati Neymari ulmeline palganumber

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe ja Neymar
Kylian Mbappe ja Neymar Foto: Anthony BIBARD/imago/PanoramiC

Suurlinnas Pariisis elamine pole teatavasti odav lõbu, aga maailma kalleim jalgpallur Neymar saab seda ilmselt endale lubada. Nimelt teenib brasiillane ühes kuus 3 miljonit eurot, väidab veebileht Football Leaks.

Sel suvel 222 miljoni euro eest Barcelona PSG klubi vastu vahetanud Neymar on sellise teenistusega maailma enimteenivate jalgpallurite pingereas kõrgel teisel kohal. Ainus vutimees, kes usinamalt mammonat kokku ajab, on Carlos Tevez, kes teenib igapäevaleiba Hiinas. Argentiinlane teenib iga kuu 3,2 miljonit eurot.

Et Neymari ulmelist teenistust veidi konteksti panna, siis selle uudise lugemine võtab huvilisel aega ca 20 sekundit. Selle ajaga sai Neymar 22 euro võrra rikkamaks!

Sel nädalavahetusel ei pidanud Neymar raha teenimiseks lillegi liigutama, sest väidetav jalavigastus jättis ta eemale PSG eilsest mängust Montpellieriga. Suurklubi tundis oma suurstaarist matšis hädasti puudus – kohtumine lõppes 0:0 viigiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles