Graafik: Kas Real on Dortmundis Dr. Jekyll või Mr. Hyde?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu tegid Madridi Real ja Dortmundi Borussia alagrupis kaks 2:2 viiki.
Mullu tegid Madridi Real ja Dortmundi Borussia alagrupis kaks 2:2 viiki. Foto: SUSANA VERA/REUTERS/Scanpix

Meistrite liiga teise mänguvoori teisipäevaõhtune peaetendus toimub Dortmundis, kus kohalik Borussia võõrustab Madridi Reali. Ühest küljest peaks Real olema matšis suurfavoriit – võõrsil maitsti viimati kaotuskibedust kevadel –, aga samas on Hispaania hiiu tänavune mänguvorm kohutavalt kõikunud.

Meistrite liiga teisipäevane teine mängudevoor.
Meistrite liiga teisipäevane teine mängudevoor. Foto: Allikas: Graphic News

Real on viimases 16 võõrsil peetud matšis kaotusekibedust tundnud vaid korra: Meistrite liiga poolfinaalis jäädi pärast avamängu 3:0 võitu linnarivaal Atleticole alla 1:2. Hispaania meistriliigas on võõrsil möödunud kaotuseta 12 järjestikust kohtumist – nädalavahetusel jätkati seeriat Deportivo Alavese 2:1 alistamisega. Ometi on La Liga hooaeg mullustele meistritele alanud üle kivide ja kändude. Alavese üle saadi alles kolmas võit kahe viigi ja ühe kaotuse kõrvale. Reali jaoks on praegune viies koht ja seitsmesilmaline mahajäämus Barcelonas hooaja nõnda varajases faasis väike katastroof.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles