Video: ajakirjanik küsis Kloppilt veidra küsimuse

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kuum paar Harry Kane ja Jürgen Klopp?
Uus kuum paar Harry Kane ja Jürgen Klopp? Foto: Carl Recine/REUTERS

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool läheb teisipäevases Meistrite liiga kohtumises vastamisi Venemaa meisterklubi Moskva Spartakuga. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rõhutas enne tähtsat mängu, et kaitsemäng vajab vigade parandust.

Liverpool on käimasoleval hooajal pidanud kokku kümme kohtumist ning endale on lastud lüüa koguni 22 väravat. Seljatagune on suudetud puhtana hoida vaid kahes mängus (Londoni Arsenal 4:0, Crystal Palace 1:0).

«Me peame kaitsma paremini. Mulle ei meeldi seda alati öelda, sest see kõlab nagu ma ütleksin seda, mida kõik teised rääkisid enne hooaja algust – see pole nii. Peame mängima kaitses paremini kogu meeskonnaga,» vihjas Klopp mängueelsel pressikonverentsil asjaolule, et sisselastud väravates pole alati süüdi kaitsjad.

Muuhulgas küsiti sakslasest peatreenerilt, kas ta armastab mõnda Liverpooli mängijat. Klopp vastas, et talle avaldab muljet, et Meistrite liiga pressikonverentsil sääraseid küsimusi esitatakse. Sellest hoolimata nentis sakslane, et tema armastuse on võitnud Tottenham Hotspuri tähtründaja Harry Kane.

Spartaku ja Liverpooli vahelise kohtumise avavile kõlab Venemaal kell 21.45. Tund enne seda selgub mõlema meeskonna algkoosseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles