Kui varem sumpasid laskesuusatajad pilkases pimeduses, siis nüüd leiti taskulamp

Andres Vaher
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast harjutab Eesti meeste koondis Itaalias Martellis. Pildil vasakult Rene Zahkna, Johan Talihärm, Martin Remmelg, massöör Keio Kits, treener Indrek Tobreluts ja Kalev Ermits. Kauri Kõiv alles liitub laagriga, Roland Lessing timmib vormi kodus.
Esmaspäevast harjutab Eesti meeste koondis Itaalias Martellis. Pildil vasakult Rene Zahkna, Johan Talihärm, Martin Remmelg, massöör Keio Kits, treener Indrek Tobreluts ja Kalev Ermits. Kauri Kõiv alles liitub laagriga, Roland Lessing timmib vormi kodus. Foto: Erakogu

Mullust esmahooaega Eesti laskesuusatajate peatreenerina kokku võttes lausus soomlane Ilkka Luttunen, et sportlasi pidevalt kimbutanud haigused tulid talle suure üllatusena ega lubanud kavandatud treeningmetoodikat õieti ellu viima hakatagi. Nüüd, olümpiatalveks atra seades, on saadud teha mõndagi teisiti, mis annab Luttuneni abimehe Indrek Tobrelutsu sõnul juba põhjust esimeste positiivsete märkide üle rõõmustada.

«Eelmise hooaja lõpus ei saanud me treeninganalüüsi tehagi. Mida sa järeldad, kui veerand vajalikust tööst on jäänud üldse tegemata?» pööras Tobreluts enne olevikku ja tulevikku vaatamist kiirpilgu minevikku. «Alates maikuust muutsime tervisekontrolli ja järelevalvet oluliselt tihedamaks ja süsteemsemaks. Sellest on juba tõusnud palju kasu.»

Test annab palju teavet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles