Liverpool tunnistas päeva esimeses lahingus Spartaki paremust

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli U19 võistkonna peatreener Steven Gerrard.
Liverpooli U19 võistkonna peatreener Steven Gerrard. Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images

Jalgpalli noorte Meistrite liigas kohtusid Liverpooli ja Moskva Spartaki võistkonnad. Õhtuse maiuspala eel pidi mõru pilli alla neelama Liverpool, kelle noortevõistkond kaotas kohtumise tulemusega 1:2.

Steven Gerrardi juhendatav võistkond asus matši 18. minutil Adam Lewise tabamusest juhtima, viiginumbrid seadis kuus minutit hiljem tabloole Aleksandr Rudenko. Sama mees hoolitses teisel poolajal Venemaa klubi võiduvärava eest. Liverpool lõpetas kohtumise kümnekesi, sest 73. minutil teenis teise kollase kaardi Conor Masterson.

Alagrupi esimeses kohtumises Sevilla eakaaslaseid võitnud Liverpooli noored hoiavad grupis esikohta. Sevilla ja Maribori U19 võistkonnad kohtuvad täna õhtul.

Päeva oodatuimas mängus astuvad aga väljakule Liverpooli ja Spartaki esindusmeeskonnad. Kohtumine Moskvas algab kell 21.45 ning Postimees hoiab lugejaid mängus toimuvaga kursis otseblogi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles