Mourinho pärast kahte mängu: oleme peaaegu sihil

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ja ründaja Romelu Lukaku.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ja ründaja Romelu Lukaku. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Manchester United alistas jalgpalli Euroopa Meistrite liigas võõrsil 4:1 Moskva CSKA ning peatreener Jose Mourinho julges kõigest kahe vooru järel juba kuulutada, et edasipääs on lähedal.

Kuigi United oli viimasest kümnest võõrsil peetud Meistrite liiga kohtumisest võitnud vaid ühe, tehti Moskvas asjad CSKAga kiiresti selgeks – 18. minutiks juhiti 2:0, 26. minutiks juba 3:0 ja enam tagasi ei vaadatud. «Tähtis on see, et meil on kahest mängust kuus punkti ja alagrupis kindel seis. Neli mängu on veel ees, kuid alustasime väga tugevalt ja oleme peaaegu sihil,» lausus Mourinho, kelle hoolealused alistasid avavoorus 3:0 Baseli.

«Arvan, et üllatasime vastaseid suhtumisega. Nad ei näinud sugugi nii head välja nagu võinuks arvata, aga usun, et see tulenes meie heast mängust,» sõnas Mourinho ning kiitis kaks tabamust kirja saanud Romelu Lukakut, kes on nüüd Unitedi eest väljakul käinud üheksas mängus ja saatnud palli väravasse kümme korda. «Ta lööb peaaegu igas mängus väga olulisi väravaid. Aga teadsime, et ta on selleks võimeline, ning kui teda ümbritsevad sama kõrgel tasemel mängumehed, on tal seda veel lihtsam teha,» leidis portugallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles