Palju polnudki vaja: Müncheni Bayern vallandas Carlo Ancelotti

Andres Vaher
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimeka Carlo Ancelotti treeneripäevad Münchenis on loetud.
Nimeka Carlo Ancelotti treeneripäevad Münchenis on loetud. Foto: Charles Platiau/Reuters/Scanpix

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi otsustas pärast Paris St. Germainilt Meistrite liigas saadud 0:3 kaotust loobuda peatreener Carlo Ancelotti teenetest.

Saksamaa klubijalgpalli valitseja viigistas läinud nädalavahetusel koduliigas 2:2 Wolfsburgiga ning sai eile õhtul Prantsusmaa pealinnas PSG-lt 0:3 sugeda. ESPN-i teatel kutsusid Bayerni peremehed Ancelotti tänaseks kohtumisele, kus teatasid itaallasele, et ta on vallandatud. 

«Tahaksin tänada Carlot koostöö eest. Carlo on ja jääb minu sõbraks, kuid me pidime tegema professionaalse otsuse. Pariisis toimunu näitas selgelt, et peame tegema järeldusi,» rääkis Bayerni tegevdirektor Karl-Heinz Rummenigge. «Meeskonnal on endiselt aega saavutada selle hooaja eesmärgid.»

Esimeste andmete kohaselt võtab Ancelottilt töö üle tema senine abiline ja Bayerni endine kaitsemängija Willy Sagnol.

Ehkki Bundesligas on peetud vaid kuus vooru, ei pea Bayerni juhid teist kohta (liider Dortmundi Borussia on hetkel kolme punkti kaugusele), aga eelkõige näidatud ebastabiilset mängupilti rahuldavaks.

Ebakindlust lisas ka hollandlasest staarmängija Arjen Robben, kellelt pärast kaotust PSG-le küsiti «Kas meeskond toetab endiselt Ancelottit?» ja Robben teatas seepeale: «Ma ei vasta sellele küsimusele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles