Lätlanna langes konkurentsist, finaalis mängivad üllatajad

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Ostapenko alistanud Ashleigh Barty.
Jelena Ostapenko alistanud Ashleigh Barty. Foto: Mao Siqian/imago/Xinhua

Kõrgetasemelisel Wuhani WTA tenniseturniiril pääsesid finaali 21-aastane australlanna Ashleigh Barty (WTA 37.) ja temast kaks aastat vanem prantslanna Caroline Garcia (WTA 20.).

Barty seljatas poolfinaalis päev varem maailma esinumbri konkurentsist lülitanud lätlanna Jelena Ostapenko (WTA 10.) numbritega 6:3, 6:0. Garcia võidunumbrid kvalifikatsiooniringist läbi tulnud Kreeka tennisisti Maria Sakkari (WTA 80.) üle olid 6:3, 6:2.

See tähendab seda, et turniirivõidu nimel heitlevad kaks mitteasetatud tennisisti. Muuhulgas on samal turniiril Muguruza ja Ostapenko kõrval pidanud kohvreid pakkima teisena asetatud Simona Halep, kolmanda paigutuse teeninud Karolina Pliškova ja paljud teised superstaarid.

Eesti esireketi Anett Kontaveidi (WTA 34.) turniir lõppes avaringis, tunnistades Poola esindaja Magda Linette’i (WTA 83.) paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles