Vetteli tiitlilootused said ränga tagasilöögi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: Eric To/AP

Vormel-1 sarjas teisel kohal oleva Sebastian Vetteli tiitlilootused said ränga tagasilöögi, sest Malaisia GP-l stardib sakslane tagaotsast.

Ferrari näitas küll vabatreeningutel head minekut, kuid Vettelit tabasid kolmandal vabatreeningul mootoriprobleemid. Kuigi Ferrari suutis Vetteli vormelil kiiresti mootori ära vahetada, ei lasknud uus mootor probleemidega kaua oodata ning probleem tekkis juba kvalifikatsiooni esimeses osas.

Vetteli esialgsel hinnangul kadus uuelt mootorilt turbo tagant ära.

Kuigi Vettel sai viimast korda ilma karistuseta mootorit vahetada, tuleb tal ikkagi Malaisia GP-d alustada viimaselt stardipositsioonilt, sest kiiret ringi esimeses kvalifikatsioonivoorus ta kirja ei saanudki.

«Kahjuks ei suutnud me seda teha, aga loodan Kimi peale. Täna oli halb päev, aga võidusõit toimub homme. Peame selgeks tegema, milles probleem seisneb, kuid suutsime õnneks mootori õigeaegselt ära vahetada,» ütles Vettel Sky Sportsile.

Kvalifikatsiooni tulemused:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles