Video: Liverpool kaotas jälle punkte, Coutinholt iluvärav

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool
Liverpool Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas ei suutnud Liverpool enamat kui 1:1 viik Newcastle Unitediga.

Viimasest seitsmest mängust kõigest ühe võidu teeninud Liverpool läks matši võõral väljakul tänu Philippe Coutinho 29. minuti iluväravale juhtima, kuid Joselu viigistas seisu 36. mänguminutiks.

Coutinho iluvärav:

Liigatabelis on Liverpoolil kirjas seitsme mänguga 12 punkti, mis annab neile seitsmenda koha, Newcastle on kümne punktiga üheksandal kohal.

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan täna Liverpooli eest väljakule ei pääsenud.

Teistes tänastest Premier League'i kohtumistes alistas Arsenal 2:0 Brighton & Hove Albioni, Burnley oli 1:0 parem Evertonist.

ENNE MÄNGU

Liverpool tõuseks tänase mängu võidu korral tabelis neljandale kohale. Tõsi, Liverpooli viimased mängud pole olnud kuigi veenvad. Meistrite liigas tehti sel nädalal 1:1 viik Moskva Spartakiga. Eelmisel nädalavahetusel alistati kõrgliigas Leicester City 3:2, kuid sellele eelnenud kolmest mängust saadi kirja kaotus ja kaks viiki.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp eelistas Klavani asemel kasutada keskkaitses Dejan Lovreni, kes aga veel alles mõned päevad tagasi tunnistas, et treeningutel ta ei osale ning mängib vaid tänu valuvaigistitele. 

«Kogu mu keha valutab. Mul on probleeme seljaga ning nüüd ka Achilleuse kõõlusega. Ma mängin, aga ma ei treeni üldse. Ma ei suuda treenida. Kõige suurem mure ongi mul seljaga, seetõttu jätsin vahele ka mängu Manchester Cityga,» avaldas Lovren hiljuti.

Enne igat mängu sööb keskkaitsja enda sõnul sisse viis valuvaigistit. «Minu jaoks on normaalne, et võtan enne matsi neli kuni viis tabletti. Ma tahan mängida ja treener on mind meeskonda kaasanud, aga see ei ole hea. Olukord muutub üha hullemaks,» jätkas Lovren.

Liverpooli tänane koosseis:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles