Tiit Sokk jätkab Eesti koondise peatreenerina

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk
Tiit Sokk Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Korvpalliliit kinnitab lähipäevil novembri lõpus algavaks MM-valiksarjaks rahvuskoondise peatreeneriks Tiit Soku. Kuigi novembris ja veebruaris langeb MM-valiksarja kohtumistega kokku ka üks Euroliiga mänguvoor, kinnitas Eesti korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi ETV-le, et FIBA ja Euroliiga jõuavad kokkuleppele.

«Loomulikult on suured alaliidud väga mures ja oldi mures juba siis, kui see otsus mitmed aastad tagasi tehti,» kinnitas Kuhi. «Sellegipoolest on kõik arvanud, et see on õige otsus. See võib tähendada ajutisi tagasilööke, aga pikas perspektiivis peaks see töötama kogu korvpalli kasuks.»

Eesti kuulub 2019. aasta maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril H-alagruppi koos Kreeka, Suurbritannia ja Iisraeliga.

Mängudega tehakse algust 23. novembril võõrsil Iisraeli vastu. Esimene kodumäng peetakse 27. novembril Kalevi Spordihallis Suurbritanniaga. Järgnevad kodumängud 25. veebruaril Iisraeliga ning 2. juulil Kreeka koondise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles