Uno Tutk: Mourinho ei teinud midagi reeglitevastast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Tutk
Uno Tutk Foto: Toomas Huik

Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk lausus intervjuus Vikerraadiole, et praegu on jalgpallis suhteliselt hall ala see, kui kohtunik eemaldab mängust peatreeneri ning kas ja kuidas võib viimane jätkata meeskonnaga suhtlemist.

«Otseselt seda reeglites ei ole kirjas. Ta võib minna tribüünile, paluda kellelgi helistada, kes on hea inimene, kes ei tunne Mourinhot (Madridi Reali peatreener Jose Mourinho) . Kõik tahavad aidata teda võib-olla. Ei oskagi otseselt öelda, kuidas selle vastu võidelda,» vahendab ERR Sport Tutki sõnu.

Tutk leidis, et kui Mourinho istus platsile hästi lähedal olnud tribüüniistmele ja kirjutas märkmikusse juhiseid, mis edastati kohe abitreeneritele, siis midagi reeglitevastast seal ei olnud.

«Kõige tähtsam oli ta ära saata tehnilisest alast. Ei ole konkreetselt ette nähtud, kus ta järgmisena võiks viibida,» märkis Tutk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles