Kas ennustada ühel või mitmel spordialal?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Üldine soovitus: vali ennustamiseks see ala, mida pidevalt jälgid. See annab sulle kohe kaks eelist. Sa saad juba algajana kasutada rohkem teadmisi ning võid seetõttu teha paremaid ennustusi.

Näiteks iga jalgpallihuviline on hästi kursis mängu reeglite ja nüanssidega, koosseisudega, tunneb põhimängijaid ja teab sedagi, millises vormis tema klubi hetkel on.

Kogemuste kõrval mõjutavad spordiala valikut ka isiklikud omadused. Paljud ennustavad meeleldi selge favoriidi poolt. Loomulikult eelistavad nad selliseid alasid, kus mängijate jõuvahekord on selgelt välja toodud. Näiteks tennises on palju mänge, kus maailma tipud kohtuvad palju madalama ränkinguga mängijatega ning võitja on paljude arvates juba ette selge.

Osa ennustajatest naudib eeltööd, andmete ja statistika uurimist. Nende eelistus kaldub selliste alade poole, kus palju erinevaid andmeid on vabalt kättesaadavad.

Samas teised ennustajad jälgivad ainult koefitsientide muutumist ja teevad otsuse niiöelda raha liikumise järgi. Nemad keskenduvad väga populaarsetele aladele, kus panuste ja ennustajate hulk on väga suur.

Kindlasti leiaks veel näiteid selle kohta, kuidas ennustaja isiklikud eelistused võivad spordiala valikut mõjutada. Põhiline on lähtuda iseendast. Sisetunnet eirates on sul palju raskem edukalt ennustada.

Lõpuks väike vihje ekstreemisõpradele. Kuna pea igas riigis on oma jalgpalliliiga, võib sellel alal ennustusi teha kasvõi hommikust hilisõhtuni. Näiteks alustada hommikul Austraalia ja Jaapani liiga mängudega, liikuda koos päikesega üle Aasia ja Euroopa staadionite ning lõpetada hilisõhtul Argentiina, Brasiilia ja teiste Ameerika liigadega. Pall on kogu aeg mängus!

Kui sa soovid kohe sulle tuttava ala võimalusi lähemalt uurida või ennustamiseks täiesti uue ala valida, suundu Optibeti lehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles