MEENUTUS ⟩ Dopinguga patustanud Mukunga lubas Paide-Türi rahvajooksu peaauhinnaga Keenias äri alustada (2)

Postimees Sport
Copy
36. Viking Window Paide-Türi rahvajooksu võitja Ibrahim Mukunga naudib finišis tähelepanu.
36. Viking Window Paide-Türi rahvajooksu võitja Ibrahim Mukunga naudib finišis tähelepanu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti spordisõpradele tuttav Keenia jooksja Ibrahim Mukunga Wachira jäi äsja vahele keelatud ainete tarvitamisega. Postimees taasavaldab 2017. aasta 3. oktoobril Paide-Türi rahvajooksu järel ilmunud uudisnupu muutmata kujul.

Paide-Türi rahvajooksu võitnud Ibrahim Mukunga lubas oma treeningpartneri Tiidrek Nurme sõnul Keeniasse rajada autopesula.

«Kolmanda kilomeetri vahefiniši jope on nüüd minu riidekapis. Sinnamaani olin täitsa heas konkurentsis. Survepesur, mille Mukunga Kirna mäelt võitis, lendab varsti Keeniasse. Aafriklane lubas seal autopesula püsti panna,» kirjutas Nurme oma blogis.

Lisaks rääkis Mukunga järel jooksu teisena lõpetanud Nurme aafriklase fenomenist. «Ise ta palju ei räägi, aga kõik teised räägivad temast. Pildistamist ja autogrammide jagamist peab ta sageli tegema. Kui nahavärvile mitte tähelepanu pöörata, siis eristub ta kõigist teistest võistlejatest ühel põhjusel – Mukunga jookseb elu eest! Ta teeb seda selleks, et ellu jääda. Sealt tuleb tema võitlejahing, mis on igas inimeses olemas, kui vaid olukord seda nõuab.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles