Eesti olümpiasportlasel ei lubatud Kataloonia streigi tõttu täna võistelda

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Septembris Laser Standard klassi MM-il 19. koha saanud Karl-Martin Rammo pidi täna alustama Barcelonas Euroopa meistrivõistlusi, kuid Kataloonias valitseva olukorra ning streigi tõttu paadid täna veele ei läinud.

«Mul on siiralt kahju, et poliitikast on saanud spordi osa ja üle maailma kokku lennanud ja tuhandeid eurosid raisanud sportlased on kannatajateks olukorras, mille hüvanguks või kahjuks ei ole meil muud teha kui kõrvalt vaadata,» kirjutas Rammo oma Facebooki lehel.

Veel eile rääkis Rammo ERRi uudistesaatele, et seis on Barcelonas karm, kuid lootis, et see võistlusi ei mõjuta. «Ma arvan, et pilt on selles osas vähe teine kui tavaline La Liga mäng. Mingit protestimist ja turvariski meil kindlasti merel pole. EM on siiski selline regatt, mida ei korralda ainult kohalikud, vaid žüriiliikmeid on kogu maailmast. Kogu korraldus pole vaid kohalike õlgadele pandud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles