Galerii: Tallinnas peetud hoburongkäik lõbustas linnarahvast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn International Horse Show'l osalevad hobused traavisid täna Tallinna linnatänavatel. Rongkäik algas Eesti Meedia Maakri tänava maja juurest ning lõppes Saku Suurhallis. 

Aktsiooniga püüti liiklejate tähelepanu - et nad märkaks endast nõrgemaid, olgu siis hobuseid, jalgrattureid või jalakäijad, kellega peab rohkem arvestama.

Tallinn International Horse Show algab reedel, 6.oktoobril ning kestab pühapäeva, 8. oktoobrini. Lisaks takistussõidu maailmakarikale on tänavu kavas koolisõidu MK-etapp, milleks on muusikaline vabakava laupäeva, 7. oktoobri pealelõunal.

Sündmusest võtavad osa kõik Eesti tuntumad ratsasportlased, teiste seas Gunnar Klettenberg, Tiit Kivisild, Rein Pill, Urmas Raag ja Dina Ellermann. Samuti osalevad sündmusel tippratsutajad 11 riigist - Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Poolast, Venemaalt, Valgevenest, Rumeeniast, Ungarist ja Ukrainast. Kolme päeva jooksul paneb end proovile 170 ratsanikku 253 hobusel.

Lisaks rahvusvahelistele võistlustele on kavas ka rahvusliku taseme parkuurid, kus võistlevad kohalikud takistussõidu paarid. Ürituse raames peetakse harrastajate Porsche karikasarja ja Eesti Ratsaspordi Liidu poniratsanike karikasarja Suure Ringi finaalsõidud.

Traditsiooniliselt on põnevate võistluste vahele pikitud erinevaid esinejaid. Tänavu rõõmustab publikut Eesti artistidest Kristjan Kasearu, Saksamaalt tuleb kohale rahvusvaheliselt tunnustatud koerte dresseerija Anne Krüger oma maailmakuulsa Dog Show´ga. Samuti on kavas publiku suur lemmik, väikeste ponide kadrill.

Võistluspäevad algavad reedel ja pühapäeval kell 9:00 ning laupäeval kell 8:00. Kõiki ülekandeid saab vaadata Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles