Pommuudis: Tänak valis Saaremaa ralliks üllatusliku kaardilugeja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak WRC masinaga Eestis sõitmas.
Ott Tänak WRC masinaga Eestis sõitmas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

13. ja 14. oktoobril sõidetaval 50. Saaremaa rallil teeb publikumagnetina kaasa autoralli maailmameistrivõistlustel kolmandal kohal olev Ott Tänak. Kui esialgu pidi saarlane kodusel võidukihutamisel osalema R5 masina roolis, siis värske ülesandmislehe kohaselt istub ta hoopis WRC-auto rooli.

Nimelt istub Tänak sama auto rooli, millega ta kihutas mullu MM-sarjas ning mida tänavusel hooajal on Eesti teedel roolinud Georg Gross. Sama masinaga stardib Saaremaal aga ka Gross. Nimelt saavad meeste tavapärased kaardilugejad Martin Järveoja ja Raigo Mõlder nädalavahetuse vabaks ning Gross võtab sõbra Tänaku kõrval sisse selle positsiooni. Sealjuures võivad mehed vastavalt soovile ralli ajal kohti ja rolle vahetada, aga see näib ebatõenäoline, sest hiljuti Delfile antud intervjuus nentis Tänak, et ta julgeb võistluskiirusel sõita vaid juhul, kui rool on ta enda käes.

50. Saaremaa rallile on registreerunud 183 ekipaaži.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles