Tänak rehvi lekkimisest: läks niigi hästi, päris tühjaks ei läinud

Viljar Voog, Kataloonia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Kataloonia rallil
Ott Tänak Kataloonia rallil Foto: @Msportworld

Kataloonia rallil avahommiku järel neljandat kohta hoidev Ott Tänak kinnitas Eesti ajakirjanikele, et hommikul tehtud rehvivalik oli hea. 

«Rahulikult kindlasti ei võtnud. Esimesel kahel katsel säilisid rehvid päris hästi, viimasel (kolmandal) katsel hakkas esimene parem rehv lekkima. Läks niigi hästi, päris tühjaks ei läinud,» sõnas Tänak, kes kaotab esikohta hoidvale Andreas Mikkelsenile 7,4 sekundiga.  

Tänaku rehvid niivõrd ära ei kulunud, sest eestlane kasutas kõva-pehme segu. «Võib-olla oli see valik veidi agressiivne, aga kokkuvõttes oli see hea lahendus. Hommik oli kõige tähtsam, palju tööd tuli ära teha.»

Tänak selgitas, et oli esimesel katsel auto kiirusest veidi üllatunud. «Tee oli libe, aga auto käitus väga kenasti. Naudin sõitmist väga. Natuke kaotasime, aga oleme praegu väga heal seisus. Olen üsna rahul.»

Õhtu eel kavatseb M-Sport Tänaku-Järveoja masinale teha teise ringi seadistus, sest temperatuurid on kõrgemad. «See on kindlasti erinevam, pidamist tuleb rohkem peale, siis peab auto ka vastavalt seadistatud olema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles