WTA turniiril selgus poolfinalist maratonmatši järel

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Garcia.
Caroline Garcia. Foto: Ng Han Guan/AP

Pekingis WTA tenniseturniiril pidasid maratonmatši ukrainlanna Elina Svitolina ja prantslanna Caroline Garcia. Kolm tundi ja 21 minutit kestnud veerandfinaalmängu võitis maailma edetabelis 15. kohal paiknev Garcia.

Kolmest setist koguni kaks kulgesid kiire lõppmängu suunas. Ukraina esindaja võidunumbrid esimeses setis olid 7:6(5), teises setis alistas Garcia maailma kolmanda numbri 7:5 ning otsustavas setis jäi taaskord peale Garcia, sedapuhku 7:6(6). Prantslanna lõi seitse serviässa vastase kahe vastu.

Varasemalt olid Svitolina ja Garcia vastamisi läinud vaid korra. Kaks aastat tagasi Cincinnati turniiril maitses võidurõõmu ukrainlanna tulemusega 6:0, 6:3.

Nelja parema hulka jõudsid ka tšehhitar Petra Kvitova, Läti esindaja Jelena Ostapenko ja Rumeenia tennisist Simona Halep. Eesti esireket Anett Kontaveit tunnistas esimeses ringis Austraalia tennisisti Daria Gavrilova paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles