Eestilt lüüa saanud Horvaatia mured jätkuvad: peatreener sai sule sappa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ante Cacic
Ante Cacic Foto: DARKO BANDIC/AP

Horvaatia jalgpallikoondise peatreener Ante Cacic eemaldati ametist, kuigi MM-valiksarja lõpuni on jäänud vaid üks kohtumine. Horvaatia viigistas eile õhtul Soomega ning edasipääsu nimel kohtutakse esmaspäeval Ukrainaga. 

Horvaatia läks eile õhtul Rijekas peetud kohtumist 57. minutil Mario Mandžukici väravast juhtima, kuid Pyry Soiri viigistas viimasel mänguminutil. Horvaatia on sellega I-alagrupis 17 punktiga teisel kohal ning otsustavaks saab esmaspäeval Kiievis peetav kohtumine Ukrainaga.

Mäletatavasti kaotas Horvaatia märtsikuus Eestile 0:3. Pärast seda saadi MM-valiksarjas neljast kohtumisest vaid üks võit, 1:0 alistati Kosovo. 0:1 kaotati  Islandile ja Türgile, nüüd viigistati 1:1 Soomega.

«Kuni Islandiga kohtumiseni oli kõik korras, aga äkitselt ei toimi miski. Meie olukord on katastroofiline, aga meil on võimalus kõik õigeks teha,» oli kapten Luka Modric mängujärgses intervjuus nõutu.

 «See, et Horvaatia ootas pingsalt lõpuvilet sellise meeskonna vastu, kes…» jättis Modric lause lõpetamata, kuid lisas, et on uskumatu, kuidas Horvaatia on Kosovo ja Soomega hädas. 

​EILSED KOHTUMISED: 

  • Horvaatia – Soome 1:1
  • Kosovo – Ukraina 0:2
  • Türgi - Island 0:3

Tabel: Island 19, Horvaatia 17, Ukraina 17, Türgi 14, Soome 8, Kosovo 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles