VIDEO! Kõige kuumaverelisem reketimäng

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui pinksil ja tennisel oleks poeg – selline lõbus, lärmakas ja krutskeid täis –, kannaks ta nime padel. Padel on reketisport, mis jõudis Eestisse alles sel sügisel, ning loomulikult kihutas Arter kohe proovima, kuidas see imeasi käib. Selgus, et kuulujutud kõige kirglikumast reketimängust polegi liialdus…

Spordisõpru kiusab tihti üks ja sama häda – vaheldust tahaks! Ka lemmikalast saab lihtsalt villand, kui liiga pikalt sama vagu künda. Tahaks midagi täiesti uut… Padel on selles mõttes usutavasti parim lahendus, sest uuemat ala Eestis vaevalt leidub. Ning kui proovid midagi tundmatut, saab keha eriliselt mõnusa restart'i – mitte ühegi kandi pealt pole võimalik vana rasva peal liugu lasta.

Paljusid hoiab tundmatu ala tagasi ka, sest kes ikka tahaks vabatahtlikult koba olla. Padelis aga seda hirmu pole – isegi kui näed erksavärvilist reketit esimest korda elus, saad õige varsti mängust osa võtta. Kõigele mõistagi otsekohe pihta ei saa, pallile sealjuures, kuid mängulusti see maha ei võta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles