Eesti curlinguvõistkond on MMil alagrupis kolmandal kohal

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti curlinguvõistkond
Eesti curlinguvõistkond Foto: WCF / Alina Pavlyuchik

Curlingu segavõistkond asub Šveitsis toimuvatel maailmameistrivõistlustel kahe võidu ja kahe kaotusega A-alagrupis 3.kohal. Järgmises kohtumises mängitakse alagrupi liidri, valitseva maailmameistri Venemaa vastu.

Võistlus toimub viies grupis ja Eesti võistkond võistleb A-alagrupis. Seni alistas Eesti võistkond (Andres Jakobson, Margit Peebo, Tarmo Vähesoo ja Marcella Tammes) Jaapani ja Walesi esindused ja kaotas Sloveeniale ja Ungarile. Alagrupi esikohal on Venemaa võistkond kolme võiduga ning teisel positsioonil on Walesi esindus kahe võidu ja ühe kaotusega.

Eesti võistkonna kapten Andres Jakobson ütles võidumängu kommenteerides: «Loodame, et meil õnnestub võidumomenti säilitada. Vastased on tugevad ja üritame praegu korralikult välja puhata, et valmistuda ette järgmiseks mänguks alagrupi liidri ja valitseva maailmameistri Venemaa vastu.»

Venemaa vastu mängib Eesti võistkond kolmapäeval, kohtumine algab Eesti aja järgi hommikul kell 9.00.

Kokku võtab segavõistkondade MM-ist osa 38 võistkonda üle maailma. Maailmameistrivõistlused segavõistkondade seas toimuvad Šveitsis, Champerys´is 14. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles