Video: Austraalia tenniseäss sattus järjekordselt sekeldustesse

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Chandan Khanna/AFP

Maailma edetabelis 21. kohal paiknev Nick Kyrgios otsustas Shanghai turniiril pärast kaotatud avasetti anda vastasele loobumisvõidu, mille järel Hiina publik austraallase välja vilistas.

Kõigest kaks päeva tagasi Pekingi turniiri finaalmängus maailma esinumbri Rafael Nadali paremust tunnistama pidanud Kyrgios polnud järjekordselt rahul joonekohtuniku otsusega ning näitas oma rahulolematust välja ebasündsate väljenditega. Pukikohtunik määras Kyrgiosele punktikaristuse.

Möödunud aastal teenis austraallane samal turniiril sarnase käitumise eest 28 000 euro suuruse rahatrahvi ja määngukeelu. «Mul on kahju, et minu hooaeg lõppes sellisel viisil. Ma mõistan ja austan rahvusvahelise tenniseliidu otsust,» olid Kyrgiose sõnad aasta tagasi.

Austraalia esindaja kohtus avaringis ameeriklase Steve Johnsoniga (ATP 45.) ning kaotas esimese seti kiires lõppmängus 6:7. Pärast otsustavat punkti surus Kyrgios vastasega kätt, võttis oma asjad ja lahkus väljakult publiku vilekoori saatel.

Johnson läheb teises ringis vastamisi 233. tabelireal paikneva hiinlanna Di Wuga ning võidu korral tõenäoliselt Horvaatiast pärit maailma viienda numbri Marin Ciliciga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles