Red Bull loodab peagi tagalat kindlustada

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Red Bulli vormel-1 meeskond loodab mõlema põhisõitja lepinguid pikendada kuni 2020. aasta lõpuni, kirjutab väljaanne Autosport.

Daniel Ricciardo leping meeskonnaga lõppeb 2018. aasta hooaja järel, Max Verstappen on seotud kuni 2019. aasta lõpuni. Austraallase vastu on huvi üles näidanud mõlemad tippmeeskonnad Mercedes ja Ferrari, hollandlase üleminek parematele jahimaadele pole samuti välistatud.

«Meie selge eesmärk on mõlemad sõitjad hoida meeskonnas kuni 2020. aasta lõpuni,» kommenteeris Red Bulli meeskonna juht Christian Horner. «Mõlemad sõitjad naudivad meeskonnas olemast ning me tahame, et nad sõidaksid Red Bulli masinatega ka tulevikus.»

Ricciardo on käimasoleval hooajal võitnud ühe võidusõidu (Aserbaidžaanis) ning jõudnud koguni üheksal korral poodiumile. Verstappen võidutses Malaisias, auhinnatseremooniale on hollandlane jõudnud kolmel korral. Punktiarvestuses hoiavad sõitjad vastavalt neljandat ja kuuendat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles