Kalev/Cramole visalt vastu hakanud Pärnu sai hooaja teise kaotuse

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (number 14)
Kristjan Kangur (number 14) Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kalevi spordihallis läksid meistriliiga raames vastamisi valitsev Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo ja Pärnu Sadam. Lõpusireeni järel olid tiitlikaitsja võidunumbrid 88:72.

Avaveerandaja ühe punktiga (20:19) võitnud Pärnu läks teisele poolajale vastu kuuepunktilises (34:40) kaotusseisus. Teisel poolajal panid kalevlased oma paremuse maksma ning võtsid 88:72 võidu.

Võitjate parim skooritegija oli Martin Dorbek 19 punktiga. Kahekohalise punktiarvu viskasid veel Kristjan Kangur (14), Thomas van der Mars (11) ja Janari Jõesaar (10). Sten Sokk hiilgas kümne resultatiivse sööduga.

Pärnu mängija Timo Eichfussi arvele kogunes kümme punkti ja kaheksa lauapalli. Temast rohkem viskasid punkte Karl-Johan Lips (18) ja Karl-Martin Kask (13).

Kalev/Cramo on alustanud hooaega kahe võiduga, Pärnul on kirjas kaks kaotust. Kalev alistas avamängus lisaaja järel Rapla Avis Utilitas meeskonna, pärnakad jäid alla Tallinna Kalev/TLÜ-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles