Tänakut ootab hullumeelne päev

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak maitses viimati Saaremaal võidurõõmu 2011. aastal. Mehe kaardilugejaks oli tooma Kuldar Sikk.
Ott Tänak maitses viimati Saaremaal võidurõõmu 2011. aastal. Mehe kaardilugejaks oli tooma Kuldar Sikk. Foto: Ray Põder

Eesti parim ralliäss Ott Tänak stardib täna õhtul 50. Saaremaa rallil. Päevaprogramm on tal meeletu: enne, kui 12. tunnil kodusaarele jõudnud Tänak 17.30 esimesena Kuressaares stardijoone ületab, ootab teda veel ees legendi parandamine, väike testisõit ning autogrammitund fännidega. Postimees jälgib katseid otsepildis, ülekanne esimesest võistluspäevast algab reedel kell 17.15.

Suurbritannias viibinud Tänak postitas kolmapäeva hilisõhtul sotsiaalmeediasse pildi, kus teatas, et tema M-Sporti test enne oktoobri lõpus peetavat Walesi MM-etappi sai läbi. «Järgmine peatus, Saaremaa ralli,» kuulutas roolikeeraja.

Nii lihtsalt aga ühelt saarelt teisele jõudmine ei käi. «Ta on ka täna veel seal. Hilisõhtul jõuab,» ütles Tänaku reisikava Saaremaa ralli korraldaja Toomas Sepp neljapäeval. Kell näitas sel hetkel täpselt 17.00 ehk Tänaku stardini kodurallil jäi 30 minutit üle ööpäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles