Hyundai võidusõitja jääb viimaselt rallilt kõrvale

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: /imago/Crash Media Group

Autoralli MM-sarjas meeskondlikus arvestuses teist positsiooni hoidev Hyundai teatas, et hooaja viimasel rallil Austraalias stardivad nelja masina asemel kolm. Meeskonnakaaslastest varem puhkama saab hispaanlane Dani Sordo.

Eelmisel nädalal peetud Kataloonia ralli teiselt kohalt katkestanud Sordo viimane võimalus sel hooajal punkte teenida avaneb oktoobrikuu viimasel nädalavahetusel, kui Walesis sõidetakse MM-sarja eelviimane etapp. Mõlemad järelejäänud rallid saavad kaasa teha Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen ja Hayden Paddon.

«Austraalia ralli keeruline logistika tähendab, et me ei saa nelja masinaga sinna etapile minna, kuigi see oleks olnud ideaalne,» sõnas Hyundai meeskonna juhtivtöötaja Michel Nandan võistlussarja koduleheküljele. «Me pidime tegema otsuse lähtuvalt sellest, mis annab meile kõige tugevama tulemuse,» kommenteeris Nandan.

Ta lisas: «Thierry saavutas eelmisel hooajal meie esimese poodiumikoha Austraalias, Andreas võidutses (Wolksvageniga) ja Hayden on samm-sammult arenenud sellel rallil.»

Austraalia ralli sõidetakse 17.-19. novembril.

MM-sarja üldseis: 1. M-Sport 358, 2. Hyundai 275, 3. Toyota 225, 4. Citroen 198.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles