Tänak Saaremaa ralli avapäevast: Georg sai üllatavalt hästi hakkama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänak sõnas pärast Saaremaa ralli avapäeva, et on esimese kolme katsega rahul. Saarlane kinnitas, et just Saaremaa juubeliralliks kaardilugejaks hakanud Georg Gross teeb edusamme.

Tänak-Gross alustasid avapäeva kindlalt, minnes koheselt juhtima. Teise katse lõpuks oli nende edu Siim Plangi - Urmas Roosimaa ees 16,9 sekundit.

«Esimesel katsel oli hea kinnitambitud tee, aga siin oli mudakiht peal. Kitsad kiviaiavahed olid päris põnevad. Georgi on õhetama võtnud küll, aga siiamaani saab hästi hakkama,» rääkis Tänak teise katse lõppedes ralliraadiole.

Päeva kolmandal, linnakatsel suurenes Tänaku edu veelgi ning teiseks tõusnud Egon Kauri - Annika Arneki juhitakse 27,7 sekundiga. «Päev oli väga okei. Georg sai üllatavalt hästi hakkama ja väga mõnus oli. Ta on kõvasti valmistunud ja tundub, et töö kannab vilja,» rääkis Tänak.

Homme sõidetakse rallil kaheksa kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles