Tüüpiline Liverpool - ülekaal jäi võiduks realiseerimata ja Klavan pingile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli Philippe Coutinho ja Manchester Unitedi Henrikh Mkhitarjan palli pärast võitlemas.
Liverpooli Philippe Coutinho ja Manchester Unitedi Henrikh Mkhitarjan palli pärast võitlemas. Foto: Rui Vieira/AP

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kaheksanda vooru esimeses kohtumises jätsid Inglismaa kaks kõige tituleeritumat klubi, 18-kordne meister Liverpool ja 20-kordne tšempion Manchester United, väravad löömata. Ragnar Klavan platsile ei pääsenud.

Kohtumise parim võimalus avanes 34. minutil Liverpooli keskkaitsjal Joel Matipil, ent Man Unitedi väravavahi David de Gea hiilgav tõrje hoidis värava sünni ära. 40. minutil avanes hea võimalus ka Manchester Unitedi ründajal Romelu Lukakul, ent ka Liverpooli puurivaht Simon Mignolet oli ülesannete kõrgusel.

Kohtumist domineeris Liverpool, kes võitis kõik tähtsamad arvestused (pallivaldamine 62%:38%, pealelöögid 19:6, pealelöögid raami 5:1, nurgalöögid 7:3), aga nagu väga sageli sel ja eelmisel hooajal, ei suutnud Jürgen Kloppi meeskond mängulist ülekaalu võiduks muundada.

Manchester Unitedi jaoks oli kohtumine sel hooajal alles teine, kus võit võtmata jäi. Neil on tabelis nüüd 20 punkti (6 võitu ja 2 viiki), mis annab hetkel esikoha, aga kui Manchester City väldib pärastlõunases mängus Stoke City'ga kaotust, kuulub liidrikoht taas neile. 13 punkti kogunud Liverpooli jaoks oli tegu juba hooaja neljanda viigiga. Lisaks on neil tabelis kolm võitu ja üks kaotus.

Ragnar Klavan jäi kolmandat Premier League'i kohtumist järjest vahetuspingile, sest Liverpooli keskkaitsepaari moodustasid taas Joel Matip ja Dejan Lovren. Klavan käis Premier League'is viimati platsil 16. septembril, kui Liverpool viigistas 1:1 Burnley'ga.

OTSEBLOGI:

ENNE MÄNGU:

Jürgen Kloppi hoolealused kaotavad pärast seitset mänguvooru esimest positsiooni hoidvale Manchester Cityle ja teisel kohal olevale Manchester Unitedile seitsme punktiga.

Eilsel pressikonverentsil rääkis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, et Klavani suurim konkurent keskkaitses Dejan Lovren saab kohtumises kaasa teha.

«Lovren on mängukõlblik. Tal olid seljavalud, mis viivad omakorda kubemelihase probleemideni,» täpsustas Klopp ning usaldaski algkoosseisu keskkaitsepaarina Lovreni ja Joel Matipi. 

«Nad on üksteisega harjunud ja teavad üksteist läbi ja lõhki. Seega on ilmne, et me ei eksperimenteeri Unitedi vastu,» selgitas Klopp oma valikut.

Vaata ka Manchester Unitedi algkoosseisu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles