Video: Ronaldo lõi kahelt meetrilt tühjast väravast mööda!

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo.
Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo. Foto: OSCAR DEL POZO/AFP/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliiga kaheksandas voorus kohtus Madridi Real võõrsil Getafe meeskonnaga ja kohtumine tõestas, et isegi Cristiano Ronaldot võib tabada samasugune puujalgsus, mida kohtab igal nädalavahetusel rahvaliigades üle maailma.

Käimas oli kohtumise 73. minut ja seis 1:1 ehk Reali jaoks pingeline, kui Ronaldol avanes hiilgav võimalus meeskond juhtima viia. Oli vaja vaid pall paaril meetrilt valveta võrku toksata. Maailma parimal jalgpalluril see aga ei õnnestunud.

Siin videos on kuulda, kuidas kommentaator hakkas juba skandeerima gol-gol-gol, aga pidi end siis parandama ja teatama: no-no-no!

Olgu öeldud, et juba 12 minutit hiljem tõestas Ronaldo oma kõrget klassi - meistreid eristab mittemeistritest teatavasti oskus eksimustest üle olla - ja lõi 85. minutil värava, mille toel võttis Real 2:1 võidu.

Hispaania liiga kaheksanda vooru oodatuimas kohtumises on täna õhtul vastamisi Madridi Atletico ja FC Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles