Kas ja keda kavatsevad värvata Tartu ja Rapla meeskonnad?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskond
Rapla korvpallimeeskond Foto: Tairo Lutter / Postimees

Korvpalli Eesti meistrivõistlustel kohtusid laupäeval Rapla ja Tartu Ülikool, kes võitsid mullu vastavalt hõbe- ja pronksmedali. Kodus mänginud Rapla võitis 84:78 ja sai tabelisse ühe kaotuse kõrvale teise võidu. Tartu jaoks oli see hooaja esimene kohtumine kõrgliigas.

Pärast mängu TV6-le antud intervjuudes peatusid mõlemad treenerid teemal, kas ja kellega kavatsetakse meeskonda lähiajal täiendada.

Tartu Ülikooli peatreener Priit Vene: «Enne, kui mõtleme kellegi värbamisele tahaks enda mehed terveks ravida. Võtame üks mäng korraga ja läheme edasi. Katsume eurohooajast välja tulla, selja taha jäid rasked mängud.»

Rapla peatreener Aivar Kuusmaa: «Mul on vaja mängijat, kes siia võistkonda sulandub. Praegu on meil ülimalt vinge tiimivaim – see, mis toimub treeningutel ja mängude ajal, on ülišeff! Arvan, et me ei kiirusta täiendustega. Loodan, et Kristjan Voolaid liitub novembri alguses treeningutega ja saan rotatsiooni laiemaks ajada. Siis olen võib-olla targem, aga kui küsite, kas tsenter või mängujuht, siis kaldume pigem mängujuhi värbamise suunas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles