Blogi: eeskujulikult mänginud Kanepi tegi serblannaga asjad kiiresti selgeks (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Jerry Lai/USA Today Sports/Scanpix

Eestlanna Kaia Kanepi võitis Moskvas Kremli karikaturniiri teises kvalifikatsiooniringis serblannat Ivana Jorovicit 6:2, 6:0. Põhiturniirile pääsemiseks tuleb Kanepil homme alistada veel üks vastane.

Tund ja neli minutit kestnud matšis lõi Kanepi neli serviässa, serblanna ühe. Topeltvigu tegi eestlanna neli, serblanna kaks. Kanepil oli kohtumise jooksul kasutada kuus murdepalli, millest realiseeris viis, Jorovic ei suutnud kolmest murdepallist kasutada aga ühtegi ära.

Kvalifikatsiooni kolmandas ringis kohtub Kanepi homme venelanna Alisa Klejbanovaga (WTA 383.).

Moskva turniiri, mille nimeks VTB Kremlin Cup, auhinnafond on 790 000 USA dollarit ning see mängitakse kõvakattega väljakutel.

Mängu statistika:

Foto: Ekraanitõmmis

ENNE MÄNGU

Pärast edukat US Openit ja väikest puhkust väljakule naasnud Kanepi alistas kvalifikatsiooni avaringis eile kiirelt 6:2, 6:1 ukrainlanna Olga Iantšuki. Maailma edetabelis 110. kohal olev eestlanna pole 192. tabelireal asuva Joroviciga varem kohtunud. Matš peetakse kolmandal väljakul. Kvalifikatsiooniturniiril esimese asetuse saanud Kanepi peab põhitabelisse jõudmiseks alistama lisaks Jorovicile veel ühe vastase, kelleks on ameeriklanna Pera Bernarda või turniirile vabapääsme saanud venelanna Alisa Kleibanova.

Põhiturniirile jõudmise korral on Kanepi võimalikud vastased avaringis rumeenlanna Irina-Camelia Begu, Belgiat esindav Maryna Zanevska, venelanna Natalja Vihljantseva või sakslanna Julia Görges. Turniiri kõrgeim asetus on maailma edetabelis 13. kohal oleval prantslannal Kristina Mladenovicil.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles