Rein Pill ja A Brok võitsid Leedus MK-etapi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Brok.
Rein Pill ja A Brok. Foto: Gerlin Kess

Rein Pill ja A Brok Eesti ratsaspordihuvilisi Šiauliai MK-etapil võidetu esikohaga. Möödunud nädalavahetusel Tallinn International Horse Show’l võistelnud seltskond suundus sellel nädalal Leetu, et osaleda sealsel CSI2*-W suurvõistlusel. Kui Tallinnas noppisid rohkelt võite Leedu sportlased, siis nüüd läks vastupidi. 

Takistussõidu MK-etapp peeti pühapäeva pärastlõunal kõrgusel 140-160 cm. Starti asus 38 võistluspaari, kelle esimeseks ülesandeks oli tagada pääs ümberhüpetele. Puhaste paberitega pääses edasi kuus ratsanikku ja hobust, kellest lõpuks vaid Pillil ja A Brokil õnnestus sõita ka ümberhüpped karistuspunktideta.

Teise kohaga lõpetas rumeenlane Andrea Herck hobusel Idarquithago (4 kp) ja kolmanda koha saavutas Poola sportlane Robert Wilczewski hobusel Crown Prince 2 (4 kp). Kindlasti olid ootused suured ka Urmas Raagil, kuid täna pidi sportlane leppima 5 karistuspunktiga Ibellega sõidust ja 9 karistuspunktiga Carlosega sõidust.

Meie paari võitu võib seekord pidada natuke rohkem A Broki kui Pilli omaks. «A Brok oli lihtsalt suurepärane, ta hüppas täna väga hästi. Mitu korda pidi ta rajal minu vigu parandama ja nii ta meid võidule tõi ka.» Pilli sõnul oli GP-parkuur neile päris sobilik, seal oli küll suuri takistusi, kuid neile oli suhteliselt mugav peale sõita. Ka hobune oli täna paremini juhitav, kui eelnevatel päevadel.

Lisaks tegi reedeses 130 cm parkuuris väga hea sõidu Anette Leppik oma väikese ratsu Samurai's Miracle’ga, saavutades kõrge teise koha. Samas sõidus olid Pill ja Alfons Ra neljandad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles