Rooney üleminutite viigivärav päästis Evertonile punkti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney penaltit löömas.
Wayne Rooney penaltit löömas. Foto: Clive Gee/PA Images Contributor/Press Association Images

Jalgpalli Inglismaa meistrivõistlustel peeti täna kaks kohtumist. Brighton & Hove Albion viigistas 1:1 Evertoniga ning Southampton mängis 2:2 viiki Newcastle Unitediga.

Päeva esimeses mängus võõrustas Brighton neile külla sõitud Evertoni. Kohtumise avaväravat tuli oodata koguni 82 minutit, kui kodupubliku heameeleks oli täpne Anthony Knockaert. Evertonil õnnestus mäng aga üleminutitel viigistada ning seda penaltist, mille realiseeris Wayne Rooney.

Tänases teises kohtumises avas mänguskoori külalismeeskond Newcastle, kes läks mängu 20. minutil Isaac Haydeni väravast juhtima. Manolo Gabbiadini viigistas seisu 49. minutil. Teistkordselt viis Newcastle'i juhtima Ayoze Perez, kes oli täpne 51. minutil. Southamptoni päästjaks osutus taaskord Gabbiadini, kes viigistas seisu 75. minutil realiseeritud penaltist.

Homme on kavas kaheksanda mänguvooru viimane mäng, kui tunamullune meister Leicester City võõrustab West Bromwich Albioni.

Tabeliseis:

  1. Manchester City 22
  2. Manchester United 20
  3. Tottenham 17
  4. Watford 15
  5. Chelsea 13
  6. Arsenal 13
  7. Burnley 13
  8. Liverpool 13
  9. Newcastle 11
  10. Southampton 9
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles