Milano klubide põnevas duellis jäi kübaratriki toel peale Inter

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauro Icardi tõusis Interi kangelaseks.
Mauro Icardi tõusis Interi kangelaseks. Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/Scanpix

Itaalia jalgpalli kõrgliigas alistas Milano Inter tänu Mauro Icardi kübaratrikile linnarivaal AC Milani 3:2. Võidutabamus sündis penaltist 90. minutil.

Icardi viis Interi nii 28. kui ka 63 minutil kohtumist juhtima, ent Suso tabamus ja Giacomo Benaventura löögi järel Interi väravavahist Samir Handanovicist üle väravajoone põrganud pall tõid kaks korda tabloole viigi. Viimane sõna jäi siiski Interile, kui Milani šveitslasest kaitsja Ricardo Rodriguez tegi vea Danilo D’Ambrosiole ja Icardi realiseeris külmavereliselt penalti.

Inter tõusis võiduga liigatabelis teiseks, 22 punkti kogununa jäädakse liidrist Napolist maha kahe punktiga. Järgmisel laupäeval kohtuvad kaks esimest omavahel. Interile järgnevad 19 punktiga Juventus ja Lazio. Suvel suurelt kulutanud Milan on aga kaotanud viimased kolm liigamängu ja langenud tabelis 10. kohale. Napolist jäädakse maha juba tosina punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles