Kontaveit jätkab värskes maailma edetabelis kõrgel kohal, Zopp tõusis taas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Julio Cortez/AP/Scanpix

Tennise värskes maailma edetabelis on Anett Kontaveit Eesti parima mängijana jätkuvalt 35. kohal. Sel nädalal võistluspausi lõpetanud ja Kremli turniiril osalev Kaia Kanepi kerkis koha võrra ja on nüüd 109. tabelireal.

Esikümnes muutusi pole, Simona Halepile järgnevad Garbiñe Muguruza, Karolina Pliškova, Elina Svitolina ja Venus Williams. Meeste ATP tabelis on Jürgen Zopp kerkinud 11 koha võrra ja on 180. real. Teistest eestlastest loovutas Vladimir Ivanov üheksa positsiooni ja on 510. kohal. Tabelisse mahuvad veel Kenneth Raisma (737.), Mattias Siimar (1227.), Kristjan Tamm (1433.), Oskar Lusti (1663.) ja Karl Kiur Saar (1956.)

Liider on ikka Rafael Nadal, kellele järgnevad Roger Federer ja Andy Murray ning omavahel kohad vahetanud Marin Cilic ja Alexander Zverev. Dominic Thiem möödus Novak Djokovicist ja lükkas serblase seitsmendaks, samuti vahetasid kohad kaheksandaks tõusnud Grigor Dimitrov ja tema selja taha langenud Stanislas Wawrinka. Esikümne lõpetab Davod Goffin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles