Carol Plakk jõudis ITFi noorteturniiril poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carol Plakk.
Carol Plakk. Foto: Eesti Tennise Liit

Istanbulis toimunud Koza Wosi tenniseturniiril jõudis 15-aastane Carol Plakk poolfinaali, kus kaotas kolmesetilises mängus.

Avaringis oli viienda paigutusega Plakk kindlalt üle 16-aastasest türklannast Selin Boyacist 6:0, 6:1, teises ringis alistas ta 14-aastase venelanna Anna Grigoreva 6:1, 6:4. Kolmandas ringis võitis Plakk tasavägises mängus 16-aastast türklannat Ekin Ercetini 7:6 (6), 6:3 ja veerandfinaalis oli ta parem 15-aastasest bulgaarlannast Elena Kralevast 6:2, 6:0.

Poolfinaalis oli Plakki vastaseks turniiril neljanda paigutusega 13-aastane türklanna Ozlem Uslu. Mäng läks otsustavasse setti, sest esimese seti võitis türklanna ja teise seti kindlalt Plakk. Kolmas sett oli ülitasavägine ja lõppes kiires lõppmängus, milles oli napilt 7:5 parem Uslu, kes sai tulemusega 6:4, 2:6, 7:6 (5) finaali. Seal kaotas ta 14-aastasele kaasmaalasele Selin Lidya Sepkenile samuti kolmesetilises mängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles