Madridi Real ja Tottenham teevad supertehingu?

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane.
Harry Kane. Foto: Lynne Cameron/imago/Colorsport

Hispaania meedia andmetel loodab Madridi Real omandada Tottenham Hotspuri tipuründaja Harry Kane’i mängijaõiguseid ning selle nimel ollakse valmis loobuma koguni kolmest põhimängijast.

24-aastane Kane on kolmel viimasel täishooajal löönud Inglismaa kõrgliigas 75 väravat, tänavu on kaheksa mänguga kogunenud tema arvele kuus tabamust. Lisaks suurepärased esitused (kuue matšiga seitse värarvat) käimasoleval aastal rahuvskoondise särgis. Loomulikult on Hispaania hiid mängijale silma peale pannud.

Juhul kui inglase üleminek saab tõeks, võivad vastupidise teekonna ette võtta kaks endist Tottenhami mängijat, Luka Modric (32) ja Gareth Bale (28). Ühtlasi jääb Londoni meeskond ründajata ning selle positsiooni täidaks ideaalis Karim Benzema (29).

Madridi Real ja Tottenham lähevad homme vastamisi Meistrite liigas. Hispaania meeskonna peatreener Zinedine Zidane potentsiaalset üleminekut spekuleerida ei soovinud. «Ma ei oska öelda, mis tulevikus juhtub, aga praegu on Kane võtmemängija Tottenhamis. Nad on väga hea meeskond ja valmistume eelseisvaks mänguks põhjalikult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles