Räikkönen on hooaja lõpu eel lootusrikas

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: Toru Takahashi/AP/Scanpix

Ferrari vormel-1 meeskonna võidusõitja Kimi Räikkönen sõnas väljaandele Autosport, et Ferrari suudab kõigil järelejäänud neljal etapil kerkida poodiumi kõrgeimale astmele.

«Kui tegutseme võimalikult hästi, siis kõikidel etappidel,» vastas soomlane küsimusele, millisel järelejäänud etappidel on neil kõige suurem võiduvõimalus. «Läheme igale nädalavahetusele vastu nullist ja anname endast parima, et probleeme vältida,» lisas Räikkönen.

Viimastel etappidel on Punaseid vaevanud mootoriprobleemid ja seetõttu on meeskondlikus arvestuses suurenenud Mercedese edumaa Ferrari ees. Nimelt lahutab kahte meeskonda neli etappi enne hooaja lõppu koguni 145 punkti. «Me pingutame kuni ruudulise lipuni ja seejärel vaatame, millisel positsioonil paikneme,» sõnas 2007. aasta maailmameister.

Järgmine etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Texases Austini ringrajal. «Meil on kiirus endiselt olemas, kõik asjad peavad kenasti kokku jooksma,» ütles Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles