Eziukwu: Kristina Ojuland ütles minu kohta rassistlikke solvanguid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Dunigan surub palli võimsalt korvi.
Michael Dunigan surub palli võimsalt korvi. Foto: Mihkel Maripuu

Tartu Rocki Callistus Eziukwu ja BC Kalev/Cramo Michael Dunigan andsid korvpalliajakirjale Basketball värvika intervjuu Eesti elust. Muuhulas tuli välja, et Dunigani meelest juuakse maarjamaal uskumatult palju alkoholi.

«Uskumatu, kui palju siin juuakse. Mulle räägiti, et nendes paikades pannakse kõvasti kärakat, aga et nii palju,» vastas Dunigan küsimusele, kuidas kirjeldaksite oma sõpradele Eestit.

«Väljas on -20 ja tänaval jalutab vastu lühikeses seelikus pikkade sukkadega tüdruk. Nad (sõbrad) eluski ei usuks,» lisas Eziukwu.

Intervjuust tuli välja väga huvitav seik Eziukwu kogemusest ühes ööklubis. Kui muidu peab ta eestlasi väga sõbralikeks, siis halb kokkupuude oli tal poliitiku Kristiina Ojulandiga.

«Vaid üks väga ebameeldiv kogemus on siiani, kui ühes ööklubis keegi naine tuli ütles minu eestlannast tantsupartnerile minu kohta rassistlike solvanguid – umbes, et kas sul pole vastik neegriga tantsida. Ma ei suutnud seda uskuda, eriti, kui mulle öeldi, et see naine on tähtis poliitik. Kontrollisin sealsamas telefoniga internetis ja tõesti, see oli Kristiina Ojuland,» meenutas Eziukwu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles