Kontaveit langes Luksemburgi turniiril konkurentsist ja lõpetas hooaja (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Peter Klaunzer/AP/SCANPIX

Anett Kontaveit (WTA 35.) kaotas 226 000 dollari suuruse auhinnafondiga Luksemburgi tenniseturniiri teises ringis britt Heather Watsonile (WTA 81.) 4:6, 4:6. Mäng kestis tund ja 23 minutit. 

Tegu oli 21-aastase Kontaveidi selle hooaja viimase mänguga. Uuesti näeb teda võistlustules jaanuaris.

Kolmandas ringis ehk veerandfinaalis kohtub Watson belglanna Elise Mertensiga (WTA 38.), kes alistas 6:2, 0:6, 6:3 ameeriklanna Madison Brengle'i (WTA 85.).

Kui kolmanda asetusega Kontaveit alistas avaringis slovakitari Jana Cepelova (WTA 107.) 6:0, 6:2, siis Watson oli sama kindlalt, 6:2, 6:1, üle Belgiat esindavast Yanina Wickmayerist (WTA 112.).

Watson ja Kontaveit olid varem omavahel kohtunud kahel korral. 2014. aastal jäi Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste kolmandas eelringis peale Watson, alistades eestlanna 6:1, 6:1. Tänavu Bieli tenniseturniiril oli Kontaveit kõvakattel aga parem 7:6, 6:2. Watsoni näol on tegu Briti teise reketiga - edetabelis temast kõrgemal on Johanna Konta (WTA 10.).

Kontaveit, kelle viimast kolme kuud tenniseväljakutel võib liialdamata nimetada ebaõnnestunuks, oli enne eilset viimasel seitsmel jõuproovil võidurõõmu maitsnud vaid korra. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles