Video: miks jättis Kristjan Kitsing tantsimise pooleli?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kitsing
Kristjan Kitsing Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kristjan Kitsing rääkis oma koduklubi BC Tartu videokanalile, kuidas ta korvpalli mängimise juurest võistlustantsuga tegelema asus ning miks korvpall ta südame võitis.

Julia Kuznetsovaga Eesti meistriks tulnud ning Eestit isegi MMil esindanud Kitsing tegeles võistlustantsuga teismeeani, kuid jõudis korvpalli juurde tagasi 14-15-aastaselt.

«Pikkus sai probleemiks,» sõnas 2,06 cm pikkune Kitsing.

Retrofoto Kristjan Kitsingust
Retrofoto Kristjan Kitsingust Foto: Erakogu

Siiski sõnas korvpallur, et tantsusammud pole tal meelest ununenud ning vajadusel võib ta tangot või tšatšat tantsida küll.

Kitsing meenutas ka karjääri oma endistes koduklubides ning sõnas, et välismaal mängimise kogemus nii Argentinas Concordia Estudianteses kui Taani klubiga Aarhusi Bakken Bearsis tuli talle kindlasti kasuks.

«Argentina tundmatus kohas vette hüppamine oli päris karm. Kohe oodati supertulemust ja kui ei õnnestunud, oli probleem. Eriti aitas see aasta psühholoogiliselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles