Eesti oma Cristiano Ronaldo särab äritaevas

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: RUBEN SPRICH/REUTERS

Glamuuri ja päevitunud meheihu ihaldavad Tartu jalgpallifännid teavad juba ammu, et kõige selle enesesse ahmimiseks ei pea sugugi teleri ees Portugali legendi järele vesistama – samade initsiaalidega kohalik koopia hullutab teismelisi tüdrukuid ja poisse siinsamas Tamme staadionil.

Tartu Ekspress kirjutab, et Tammeka ründav poolkaitsja Kevin Rääbis (23) sarnaneb oma iidoli Cristiano Ronaldoga (32) igas olulisemas plaanis: nii mängupositsiooni, nõretava geelisoengu kui aastaringse päevituse poolest.

Just nagu Madridi Reali superstaar, särab ka Rääbis meeskonna reklaaminäona sotsiaalmeedias, pidades austajate rõõmuks blogi, kust ei puudu ei ässa treeningnipid-retseptid ega ka peenelt varjatud viited väärikatele sponsoritele.

 

Kõike alati tehes nägu naerul ja suure kirega #passion @myfitnesseesti #katrinkäisphotography

A post shared by KEVIN RÄÄBIS (@kevinraabis) on

Ent kahte giganti ühendab veel üks tippspordiväline tegur: kuulsust koguv omanimeline bränd. Cristiano Ronaldo riided valmivad kaubamärgi CR7 all, sestap oli KR-käekellade turuletulek möödunud aastal vaat et möödapääsmatu. Värske kollektsiooniga saab tutvuda 10. novembril kaubamajas juveliiriäris Goldtime ning isikliku kohalolekuga on lubanud austajaid tervitada ka staar ise.

Artikkel refereeritud Tartu Ekspressist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles