Liverpooli mängukavas toimusid muudatused

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (Liverpool) ja James McCarthy (Everton)
Ragnar Klavan (Liverpool) ja James McCarthy (Everton) Foto: Carl Recine/REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi mängugraafikus toimus teleülekannete tõttu neli muudatust ja sellega seoses nihkus päeva võrra edasi Liverpooli ja Evertoni vaheline vastasseis.

Hooaja esimene Merseyside’i derbimäng ehk Liverpool – Everton leiab aset 10. detsembril mitte päev varem nagu esialgselt oli plaanitud. Kohtumine peetakse Liverpooli kodustaadionil.

Liverpooli matš Bournemouthiga peetakse samuti päev hiljem ehk 17. detsembril. Kaks mängu nihkusid võrreldes varasema ajagraafikuga varasemaks. Arsenal – Liverpool toimub 22. detsembril (enne 23. detsember) ja Liverpool – Swansea City 26. detsembril (muutus vaid kellaaeg – 19.30). 

Ragnar Klavan ja Liverpool hoiavad kaheksa vooru järel 13 punktiga Inglismaa meistrivõistlustel kaheksandat kohta. Eeloleval pühapäeval minnakse võõral väljakul vastamisi kolmandal tabelireal paikneva Tottenham Hotspuriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles