Arsenali täht andis tiimikaaslastele teada, et lahkub klubist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez ja Mesut Özil.
Alexis Sanchez ja Mesut Özil. Foto: Paul Marriott/imago/Paul Marriott

Londoni Arsenali tähtmängija Mesut Özil on Inglismaa meedia andmetel öelnud oma meeskonnakaaslastele, et tema järgmiseks koduklubiks on Manchester United.

Özili leping Arsenaliga kehtib järgmise suveni ja seetõttu on peatreener Arsene Wenger sunnitud valiku ees – kui meest jaanuaris maha ei müüda, kõnnib 2013. aastal klubiga rekordsumma eest liitunud ründemängija mõne kuu pärast täiesti tasuta Emiratesi staadionilt minema.

Väidetavalt on Özil juba oma senistele tiimikaaslastele ja sõpradele teada andnud, et tema uueks mängupaigaks saab Manchester United. Seal on teda ees ootamas peatreener Jose Mourinho, kelle käe all pallis Saksamaa koondislane kunagi Madridi Reali ridades. Tõsi, Daily Maili arvates ei ole portugallane valmis Özili talvel üle ostma, vaid ootab kosimisega, kuni tähtmängijast saab suvel vabaagent.

Seega on Arsenalil võimalus Özil maha müüa, enne kui mees lihtsalt rivaalide juurde kõnnib. Huvi on tema vastu üles näidanud Milano Inter, aga pole kindel, kas ründaja ise on huvitatud Itaaliasse siirdumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles